Anglia are patru echipe in faza sferturilor de finala a Ligii Campionilor, dar triumful lui Manchester United in fata Inter-ului lui Jose Mourinho a fost cireasa de pe tort pentru englezi. "United joaca la nivel maxim, de aceea poate sa castige tot acum", a recunoscut antrenorul portughez al lui Inter, care a fost ironizat pe parcursul intregii partide de suporterii aflati pe Old Trafford.

Sir Alex Ferguson a spus la finalul meciului: "A fost o noapte europeana lunga. Nu mai stiam daca este un meci de fotbal sau o partida sinucigasa. Am inceput meciul foarte bine si mi-am zis ca, dupa ce am inscris primul gol vom continua si ii vom omori. Dar apoi le-am oferit posibilitatea sa paseze prea usor in careul nostru si pot sa zic ca am fost extrem de norocosi sa terminam prima repriza in avantaj".

Jose Mourinho a recunoscut superioritatea englezilor: "Manchester United joaca in aceasta formula de cinci ani. Atunci erau o echipa tanara, dar acum nu mai sunt asa tineri si neexperimentati. Chiar in acest moment, United joaca la potential maxim. De aceea sunt capabili sa castige tot".