AC Milan - Atalanta 3-0 | Nici nu incepuse bine partida pe San Siro si Inzaghi deschisese scorul in minutul 7, sutand cu sete cu piciorul stang o minge lucrata de Jankulovski pe partea stanga. A fost dupa-amiaza lui Inzaghi, care a reusit un hattrick ce l-a dus la cota 108 goluri marcate pentru AC Milan.

Inzaghi a majorat scorul in minutul 71 dupa ce a fost servit excelent de Pato si a saltat elegant mingea peste Consigli. Cateva minute mai tarziu, Inzaghi a marcat in poarta goala, aflat la limita offside-ului, dupa ce Zambrotta si Jankulovski au facut o combinatie frumoasa si au dat peste cap defensiva Atalantei.

"Am fost foarte fericit pentru ca m-am antrenat foarte bine toata saptamana. La varsta mea, atunci cand stai sa pregatesti un meci e mai simplu decat daca as juca trei meciuri la rand. Am dat tot ceea ce era mai bine si ma bucur ca am marcat in fata propriilor suporteri", a spus Inzaghi la finalul partidei.

Cel mai bun sezon al lui Inzaghi in Serie A a fost pe vremea cand era la Atalanta si a reusit 24 de goluri in Serie A in sezonul '96-'97. In campionat, cu aceste goluri din meciul cu Atalanta, Inzaghi a ajuns la cota 60 de goluri inscrise pentru AC Milan in 150 de meciuri. Pe vremea cand era la Juve, in campionat, Inzaghi a marcat 57 de goluri in 120 de partide.

Milan (4-3-1-2):

Abbiati - Bonera (84’ Antonini), Senderos, Maldini, Zambrotta - Flamini, Pirlo, Jankulovski - Beckham (90’ Viudez) - Pato, Inzaghi (80’ Shevchenko)

Atalanta (4-4-1-1):

Consigli - Garics, Talamonti, Bellini, Peluso - Ferreira Pinto (66’ Defendi), Guarente (60’ De Ascentis), Cigarini (76’ Parravicini), Valdes - Padoin - Plasmati