Timisorenii castiga cu noroc pe terenul Pandurilor Targu Jiu un meci care parea ca se va termina 0-0. Cardoso si-a marcat in proprie poarta in minutul 69 si Pacurar a ratat in minutul 80 o lovitura de la 11 metri. Stancu, de la oaspeti, a primit cartonasul rosu pentru un fault in careu asupra lui Raskovici.

Partida a fost una cat se poate de plictisitoare iar startul meciului a consemnat doua momente amuzante: Stanga ('4) a tras prost, mingea a cazut pe plasa portii, dar executia l-a surprins pe inaltul Pantilimon, care a plonjat pentru fotoreporteri. Apoi, Rusici ('10) nu a fost in stare sa marcheze din doi metri, trimitand mingea pe mijlocul portii, in bratele lui Stanca. De remarcat este faptul ca arbitrul Corpodean trebuia sa il elimine pe Magera in prima repriza pentru un fault din spate si nu i-a acordat lui Popete cartonasul galben pentru o simulare in careul oaspetilor.

Partea a doua a fost putin mai atractica. Magera ('50) mai avea putin si devia in poarta mingea sutata in diagonala de Stancu, apoi Raskovici ('63) a tras milimetric pe langa vinclu si Pacurar ('64) a sutat din lovitura libera pe langa bara din dreapta portii lui Pantilimon. Cardoso ('69) avea sa ingroape sansele Pandurilor, deviind nefericit cu capul o minge centrata in careu de Karamyan. Gazdele puteau termina partida cu un punct daca Pacurar ar fi transformat penaty-ul acordat usor la presupusul fault comis de Stancu asupra lui Raskovici.

Marian Iancu:

Trebuia sa ma inteleg cu Marin Condescu asupra unui arbitru care sa ne convina amandoura. Am ajuns sa ii plang de mila lui Alexa care nici nu si-a atins adversarul si a luat galben. Cum a fost delegat Corpodean dupa ce a nenorocit Craiova? La penalty nici nu cazuse Raskovici si Corpodean a fluierat! Nu pot sa cred ca am avut atata sansa. Dar e prea putin sa ma opreasca! Data viitoare sa imi trimita 2 Corpodeni!

'90+2 Final de meci: Pandurii - FC Timisoara 0-1

'85 Pantilimon apara penalty-ul, Pacurar a tras in stanga portarului slab, previzibil

'83 Stancu este eliminat pentru un fault in careu si Pandurii beneficiaza de un penalty

'79 Hidisan a tras spre poarta, Cardoso a deviat insa Pantilimon a retinut

'69 Gol Timisoara! Artiom Karamyan executa o lovitura libera, Stanca iese hazardat si Cardoso reia mingea cu capul in proprie poarta: Pandurii - FC Timisoara 0-1

'67 Stanca retine sutul lui Curtean

'65 Pacurar trage putin pe langa poarta din lovitura libera

'63 Raskovici trage in diagonala putin pe langa vinclu

'53 Sut expediat de Vasilache, Pantilimon plonjeaza insa mingea se duce in aut de margine

'50 Stancu a tras in diagonala, Magera a incercat sa devieze, insa mingea s-a dus pe langa poarta

'46 a inceput a doua repriza

'45+1 Pauza: Pandurii - FC Timisoara 0-0

'45 Iordache a slalomat printre fundasii timisoreni, dar nu a obtinut decat un corner

'38 Stanca a retinut sutul lui Karamyan

'30 nicio ocazie importanta de poarta, meciul e plictisitor

'20 Popete simuleaza un fault in careu, dar nu primeste cartonasul galben

'18 Stanca retine sutul lui Curtean

'10 din doi metri, Rusici reuseste sa trimita direct in bratele lui Stanca

'5 actiune frumoasa a Pandurilor, Piturca nu a putut sa traga la coltul scurt fiind talonat de Luchin

'4 sut periculos expediat de Stanga, mingea cade pe plasa portii

'1 a inceput partida

Echipe de start:

Pandurii Tg. Jiu:Stanca, Popete, Rus, Chibulcutean, Cardoso - Stancu, Vancea (Raskovici '46), Stanga, Vasilache (Hidisan '71) - Piturca, Iordache (Pacurar '46)

Rezerve: Mingote, Pacurar, Simion, Rusu, Maritinovici, Raskovici, Hidisan

FC Timisoara: Pantelimon - Stancu, Luchin, Nibombe, Latovlevici - Curtean, Alexa, Borbely, Karamian (Abiodun '88) - Magera (Parks '91), Rusici (Arman Karamian '60)

Reerve: Taborda, Parks, Arman Karamyan, Scutaru, Maxim, Amuneke, Abiodun