Arbitrul Robert Dumitru clarifica situatia de la meciul de vineri seara dintre Farul si Rapid. Acuzat indirect ca a oferit cartonase galbene chiar jucatorilor care erau in pericol de a nu juca impotriva CFR-ului din cauza cumulului de cartonase galbene, Dumitru declara ca nu a facut decat sa respecte regulamentul.

Mai citeste si: Marian Rada: Este suspect ca am primit cartonase galbene exact la jucatorii care ar fi putut absenta in meciul cu CFR

"Nu pot sa spun nimic pentru ca nu-mi permite regulmentul. Totul este este scris in raportul de joc, dar va spun ca nu am eliminat un jucator de nebun. Marius Constantin mi-a spus ceva de genul ca ma omoara cand ma prinde pe la Brasov si mi-a aratat pumnul. Am considerat ca este o amenintare, pentru ca este o grosolanie adusa unui oficial", a declarat arbitrul la GspTv, citat de Newsin.

Robert Dumitru nu se simte vonovat in niciun fel de faptul ca a oferit cartonase galbene rapidistilor, deoarece a respectat regulamentul: "Eu nu am stiut ca Fernandes era la limita suspendarii. Am avut aceeasi masura, si jucatorii Farului au fost sanctionati pentru fapte similare, lovirea balonului dupa fluierul arbitrului. Cei trei jucatori rapidisti si-au primit cartonasele in mod justificat".

Dupa incheierea partidei, capitanul Vasile Maftei a declarat ca arbitrul i-a adus injurii.

"Am vazut la televizor declaratia lui de la finalul partidei, mi se pare o declaratie hazlie. Cred ca a vrut sa fie o ironie, dar, din pacate, a fost una foarte proasta", a adaugat Dumitru.