Suporterii ros-albastri au refuzat biletele pentru meciul din etapa a 19-a dintre Brasov si Steaua, urmand ca fiecare persoana ce sustine echipa lui Lacatus sa-si cumpere bilet de la casele stadionului din Brasov si sa intre la meci "pe proprie raspundere".

"Suporterii au zis ca nu vor sa mearga organizat la meci. Nu s-a facut nicio solicitare la club din partea galeriei. Am asteptat pana astazi, dar daca nu a venit, eu am trimis hartia la Brasov si le-am zis ca venim fara galerie. In acest context, echipa gazda va raspunde pentru suporteri. Am incercat sa ne impacam cu fanii, dar nu putem sa o facem cu forta", a declarat Valeriu Argaseala in cadrul unei emisiuni televizate la GspTv.

Oficialul de la Brasov, Dinu Gheorghe a confirmat neparticiparea suporterilor stelisti in mod organizat la partida de duminica: "Am primit un fax oficial de la clubul Steaua prin care ne anunta ca nu vor avea galerie organizata la Brasov. Drept urmare, vom vinde bilete si in acel sector de stadion. Noi nu vom lasa pe nimeni cu insemnele Stelei pe stadion. Nu e vorba aici de imbracaminte ros-albastra, ci strict fulare, bannere sau tricouri ale Stelei. Noi am dublat numarul oamenilor de la paza si sper sa nu avem probleme".

Aceasta actiune a suporterilor stelisti face parte din razboiul pe care acestia il duc impotriva patronului George Becali.