Inter Milano a fost atacata din toate partile dupa ce, in partida cu AS Roma, Balotelli a primit usor o lovitura de la 11 metri la scorul de 3-1 pentru romani. Jose Mourinho nu a rabdat prea mult situatia si a incercat sa puna lucrurile la punct, sfarsind prin a pleca nervos, dintr-o conferinta de presa, dupa un adevarat show.

Vezi aici de ce este Inter liderul din Serie A

Eu lucrez in fotbal, nu fac prostitutie intelectuala. Ce manipulare! Eu vreau sinceritate! Nimeni nu a vorbit despre Roma ca are jucatori grozavi, dar nu va castiga nimic la sfarsitul sezonului. Nimeni nu vorbeste despre Milan, care se afla la 11 puncte in spatele nostru si nu va castiga nimic in acest sezon. Nimeni nu spune nimic despre Juventus care a castigat o groaza de puncte cu ajutorul arbitrilor. E unul (n.r. Ranieri) care sta si se uita numai in gura mea, sa vada ce spun eu. Eu nu am vazut decat un singur joc in care am fost ajutati de arbitru si am recunoscut", a spus Mourinho.

Claudio Ranieri l-a ironizat pe portughez, facand referire la faptul ca inainte sa ajunga un antrenor de succes a fost traducator. "Mourinho? Eu si antrenorul Romei nu suntem niste comunicatori atat de buni, dar Mourinho e foarte bun, probabil ca e un comunicator mai bun decat este ca antrenor."