Mircea Rednic a uitat de amicitia care il leaga de Ionut Sabau si a pus la indoiala corectitudinea meciului Gloria Bistrita - Rapid Bucuresti (1-3), din prima etapa a returului. Tehnicianul dinamovist l-a criticat pe Sabau pentru ca a folosit prea multi tineri in partida cu Rapid.

"Nu mi-am dat seama daca era prima echipa a Gloriei Bistrita, sau era a doua. Au fost folositi prea multi jucatori tineri. Era o echipa foarte tanara, neexperimentata. Nu il inteleg pe Sabau. Cand joci impotriva unei echipe cum este Rapid, trebuie sa folosesti jucatori care au o anumita valoare si experienta", a spus Rednic.

Cei doi au fost colegi de echipa la Dinamo in perioada 1988 - 1990.

Tehnicianul "cainilor" a revenit asupra declaratiei, afirmand ca nu a vrut sa insinueze ca meciul de la Bistrita a fost aranjat. "Eu nu am vrut sa insinuez nimic. Ati vazut ce a zis Sabau, ca se plangea de lipsa de experienta a jucatorilor sai. Cand au scapat singuri cu portarul, au luat-o inapoi. Eu nu am insinuat nimic. M-a surprins ca au folosit multi tineri, exact ca in sezonul trecut, in meciul cu CFR. Departe de mine sa gandesc ca ar fi fost blat. Bistrita e la retrogradare, totusi nu stiu de ce m-am bagat eu sa comentez meciul..."