"N-am insultat pe nimeni, am scos tricoul pentru ca era cald", s-a destainuit Olaroiu dupa castigarea Cupei Coroanei Printului. La distanta de doar cateva ore, antrenorul roman isi schimba pozitia, declarand pentru site-ul oficial al celor de la Al-Hilal: "Imi cer scuze pentru neintelegere". Vineri, fostul antrenor al Stelei a aruncat, dupa victoria cu 1-0 in fata lui Al Shabab, tricoul inscriptionat cu chipul printului Sultan Bin Abdallaziz, gest considerat inacceptabil in Arabia Saudita.

"Nu am intentionat sa arunc tricoul care era imprimat cu chipul printului Sultan Bin Abdallaziz. Am fost doar iritat de faptul ca jucatorilor mei nu li s-a permis sa intre pe teren. Regele Abdallah Bin Abdallaziz si printul Sultan Bin Abdallaziz sunt in inima mea. Imi cer scuze pentru neintelegere", a declarat Olaroiu pentru site-ul oficial al formatiei arabe.

Cosmin Olaroiu face obiectul unei adevarate telenovele in Arabia Saudita, acolo unde a fost demis, interzis in tara si reinstalat in functia de antrenor al lui Al-Hilal in decurs de doar cateva ore.