Vestea ca Gigi Becali negociaza vanzarea clubului din Ghencea a picat ca o bomba pentru Marius Lacatus si jucatorii sai. "Nu mi se pare normal sa aflu de la televizor ca vinzi. Jucatorii ma suna incontinuu", i-a transmis Lacatus lui Becali. Mai mult, patronul stelist e gata sa investeasca la alt club din Liga 1. Variantele lui Becali sunt Unirea Urziceni si Rapid.

"Daca am zis ca vand, vand! Nu ma joc cu vorbele. El a zis ca ma lasa pe mine sa conduc in continuare pentru ca am un nume si o experienta. A zis ca mi-am facut bine treaba si ca ar fi ilogic sa ma opresc acum. Totusi, nu prea cred ca se va face tranzactia. Ne mai intalnim si duminica sa mai discutam.

E adevarat ca am posibilitatea sa cumpar Unirea sau Rapidul, mai mult Unirea, dar nu stiu ce voi face. Virgil si Teia mi-au zis ca au vorbit cu Lacatus si jucatori si ca erau foarte afectati. Borcea stie ca daca eu plec de la Steaua, merg la Urziceni si atunci Dinamo va ajunge sa se bata la titlu cu Urziceni. Daca eu ies din fotbal, nimeni nu o sa mai fie interesat de fenomen. Gigi Becali e etalonul in fotbal, toti vor sa se bata cu mine ", a declarat Becali la Telesport.

Marius Lacatus a aflat de la televizor ca Gigi Becali s-a hotarat sa renunte la Steaua. " Jucatorii ma suna sa ma intrebe care va fi viitorul echipei. Nu inteleg ce se intampla si nu cred ca declaratiile lui Gigi nu fac prea bine clubului. Semnalul transmis de el prin intermediul presei nu este prea bun. De obicei ii inteleg glumele si am crezut ca si acum e la fel, dar vad ca gluma se ingroasa. Gigi, nu mi se pare normal sa aflu de la televizor ca Steaua va fi vanduta", a spus antrenorul Stelei.

Gigi Becali s-a intalnit, sambata, la palatul sau din Pipera cu omul de afaceri israelian Shon Mekyten. Dupa doua ore de negocieri, Becali a acceptat sa se gandeasca la oferta israelianului de a vinde jumatatea din Steaua pentru 30 de milioane de euro, plus ca tot el va conduce clubul.