Omul de afaceri israelian Shon Mekyten se afla in aceste momente la palatul lui Gigi Becali de la Pipera, acolo unde negociaza o eventuala preluare a clubului din Bulevardul Ghencea. Shon este insotit de Nati Meir si pare dispus sa devina patronul ros-albastrilor in schimbul a aproximativ 40 de milioane de euro.

"Nu exista o suma corecta, exista pret de vanzare cumparare. Eu vand Steaua pe 80 de milioane. Am damblale si vreau sa demonstrez ca pot castiga campionatul in primul an cu orice echipa. Jucatorii valorează acum cam 15 milioane de euro. Mi-a placut jocul de ieri, sunt alte elemente care ma determina sa vand. Daca nu aveam ok-ul de la alta echipa ca sa cumpar, nu mai negociam vanzarea Stelei. Este vorba de o echipa care va lua campionatul in acest sezon daca o iau acum. Una dintre Urziceni si Rapid" , a declarat Becali, la gsp.tv, in legatura cu vanzarea clubului Steaua.

Una dintre principalele nemultumiri ale omului de afaceri este legata de faptul ca a ajuns fie injurat si ridiculizat de catre suporterii ros-albastri pe banii sai : "Platesc si bilete si deplasari si sunt injurat mereu. Nu am ajuns sa fiu injurat pe banii mei" , a mai precizat Becali.

Potentialii cumparatori ai clubului din Ghencea, Mekyten si Nati Meir, sunt convinsi ca se pot intelege cu Becali sa le vanda Steaua. „Ma intereseaza sa cumpar Steaua si ma bucur ca domnul Becali este dispus sa o vanda. Totusi, in momentul de fata nu as da mai mult de 40-50 de milioane pe echipa", a spus Mekyten.

Dupa primele negocieri, Gigi Becali pare dispus sa lase la pret si sa vanda jumatate din Steaua pentru 30 de milioane. "M-am inteles pentru 50 la suta din Steaua pentru 30 de milioane, dar vom mai negocia pe marginea procentului si a sumei. Mekyten mi-a lasat o impresie foarte buna", a spus patronul din Ghencea dupa prima serie de discutii cu posibilii cumparatori ai Stelei.