Steaua a inceput timid returul din Liga 1, vicecampioana Romaniei fiind incapabila sa puna presiune, pe propria arena, pe Vasluiul lui Viorel Moldovan. "Jucam in 8 oameni, de aia nu merge jocul", precizeaza Gigi Becali, patronul antrenor care a gasit defectul mecanismului din Ghencea: Kapetanos, Dayro Moreno si Semedo.

"Cum sa nu critic, cand jucam in 8 oameni? Kapetanos a gresit si pase de doi metri. Dayro a frecat menta pe teren, dar in el mai am incredere. Lui Semedo, ce sa-i mai fac? Daca vedeam cate kilograme are, nu-l mai luam! E ca un spiridus, dar daca ii dai un umar se invarte ca titirezul", a precizat Gigi Becali dupa egalul cu gust amar din partida cu FC Vaslui.

Vizibil afectat de jocul slab al echipei sale, patronul din Ghencea are totusi puterea sa recunosca: "Nu-l am la inima pe Paszkany, dar se pricepe la fotbal, e specialist. Lui i-au iesit transferurile".

Steaua a remizat, scor 1-1, cu FC Vaslui in prima etapa a returului Ligii 1 la fotbal, in urma acestui rezultat formatia ros-albastra aflandu-se, momentan, pe locul trei in clasament, la cinci lungimi distanta in urma liderului Dinamo.