Stari opuse in tabara vasluienilor. Adrian Porumboiu s-a declarat multumit pentru punctul obtinut de Vaslui in Ghencea, Viorel Moldovan si-a mustruluit jucatorii pentru ca ar fi putut castiga. Reprezentantii Stelei au acuzat arbitrajul lui Ovidiu Hategan, concluzionand ca acesta a viciat rezultatul.

"Steaua a jucat si acest punct este foarte bun. Nu putem fi suparati pentru acest egal. Wesley va fi revelatia campionatului", a spus Porumboiu la Telesport. "Au fost si momente bune si momente proaste. Ii felicit pe baieti, dar astept mai multe pe viitor. Trebuie sa castigam in consistenta. E debutul returului, nu am motive de nemultumire", a declarat si Viorel Moldovan la conferinta de presa.

Tabara Stelei a dat vina pe arbitraj pentru rezultatul meciului cu FC Vaslui. "Am ajuns la limita rabdarii din cauza arbitrajului. Dar noi am jucat bine. Toata atmosfera creata in jurul Stelei apasa pe umerii jucatorilor. Important e ca dupa fiecare etapa, dupa fiecare joc sa fim multumiti de ceea ce facem in teren", a spus Lacatus. "Arbitrul a tras cu Vasluiul, nu e coruptie, dar arbitrilor le e frica de Porumboiu", a acuzat si Becali.

Zapata: Am dominat in a doua repriza. Nu suntem multumiti de arbitraj, dar trebuie sa ne gandim la urmatorul meci.