Suporterii clujeni nu vor mai putea sparge seminte pe stadionul Dr. Constantin Radulescu. Oficialii clubului CFR Cluj au hotarat interzicerea consumului de seminte in tribune si in incinta stadionului.

"Casa feroviarilor clujeni, stadionul Dr. Constantin Radulescu, s-a inscris deja in randul marilor arene fotbalistice ale Europei, demers pe care dorim sa-l desavarsim prin eliminarea consumului de seminte in tribune", anunta oficialii clujeni intr-un comunicat postat pe site-ul CFR-ului.

"Numele stadionului nostru este deja cunoscut in cea mai puternica intrecere intercluburi din lume: UEFA Champions League. Astfel, pentru a continua demersurile facute spre o arena de nivel european, din toate punctele de vedere, conducerea CFR 1907 Cluj a decis interzicerea consumului de seminte in tribune si in incinta stadionului. Suntem convinsi ca intelegeti spiritul acestei masuri, luate exclusiv in sprijinul imaginii suporterului visiniu si a bazei sportive din Gruia, si va multumim pentru sprijin", se arata in comunicat.