L-au pierdut pe Radoi (transferat la Al Hilal), i-au facut vant lui Arthuro, iar joi l-au imprumutat pe Rada (la Otopeni): oficialii stelisti spun ca echipa s-a intarit, desi nu au cheltuit nimic pe achizitii. Primul examen al Stelei va fi contra formatiei care a cheltuit cel mai mult in campania de iarna: Vasluiul, al carui buget de transferuri s-a ridicat la 4 milioane de euro, conform declaratiilor finantatorului Porumboiu.

Ultima mutare a Stelei pe piata transferurilor s-a consumat joi, cand a acceptat plecarea fundasului Ionut Rada la CS Otopeni sub forma unui imprumut. Rada a acceptat o diminuare a salariului pentru a putea juca si s-a declarat multumit ca va putea juca. "Nu cred ca mai vreau sa ma intorc in Ghencea", spune fundasul care a descoperit ca sansele sale de a juca sub tricoul Stelei nu crescusera nici in conditiile plecarii lui Radoi.

Vasluiul a cheltuit cel mai mare buget din Liga 1 pentru transferuri: "perla coroanei" se anunta brazilianul Wesley, atacant despre care patronul Porumboiu spune ca este cel mai bun vazut vreodata in campionatul romanesc. Increderea echipei moldovene este suplimentata si de declaratia antrenorului Viorel Moldovan: "Am sa tratez Steaua ca pe o echipa mica".

Primul meci al stagiunii de primavara in Liga 1 se va juca la Iasi, intre Politehnica si Universitatea Craiova (ora 19.00).