Cu o zi inainte de startul returului de campionat, Marius Lacatus si Viorel Moldovan au pregatit pana la ultimul detaliu partida dintre Steaua si FC Vaslui. "Vrem sa incepem cu o victorie pentru a avea liniste in acest inceput de retur", a recunoscut antrenorul Stelei, in timp ce Moldovan a explicat ca "o sa-i aplic Stelei acelasi tratament ca unei echipe mici".

"Ne dorim sa incepem cu o victorie, care sa ne dea liniste pentru meciurile care vor veni. Vom intalni un adversar foarte puternic, cu jucatori bine organizati. Sper ca fotbalistii mei vor da totul pe teren si vom debuta cu dreptul", a spus Lacatus la conferinta de presa. Steaua nu va putea conta impotriva lui FC Vaslui pe Bicfalvi, Plesan, Andrei Ionescu si Pedriel.

"Trebuie sa aratam caracter, forta, indiferent de numele adversarului. Respect Steaua, dar atat si nimic mai mult. Acelasi tratament pe care il aplic unei echipe mici il aplic si Stelei. Ora exacta se da pe 27 februarie in Ghencea, atunci incepe competitia adevarata" , a spus antrenorul Vasluiului pentru Sport Magazin.

Steaua a pierdut in fata Vasluiului in turul campionatului. Ljubinkovic a inscris pentru echipa antrenata atunci de Viorel Hizo.