Portughezul Jose Mourinho nu se dezminte. La finalul partidei cu Manchester, din optimile Ligii Campionilor, scor 0-0, a criticat maniera de arbitraj si a laudat jocul echipei sale, desi Manchester a dominat clar prima repriza si a avut ocaziile mari ale disputei. Am obtinut un rezultat care ne da sperante, a precizat antrenorul milanezilor.

"Returul va fi dificil pentru ambele echipe, un gol al nostru pe Old Trafford poate schimba cursul calificarii in sferturile de finala. Am fost echipa mai buna in a doua repriza, pot spune ca am obtinut un rezultat care ne da sperante. Arbitrul a fost "fantastic" timp de 90 de minute. Ma vad nevoit sa laud prestatia lui Santon, un pusti care a dovedit ca poate juca de la egal la egal cu campionii Europei", a precizat Mourinho, citat de calciomercato.com.

"Sunt dezamagit ca nu am castigat, dar suntem abia la jumatatea acestei lupte. Mai avem de jucat un meci si pe Old Trafford, unde avem un record incredibil. Oricum, in urma acestui rezultat ne-am oferit o sansa buna de a fi favoriti la calificare", a declarat Sir Alex Ferguson, tehnicianul Diavolilor.

Romanul Cristi Chivu a fost titular la gazde, evolutia sa fiind insa una oscilanta, fundasul echipei nationale a Romaniei fiind depasit de mai multe ori de atacantii lui Manchester (in special de Berbatov la duelurile aeriene).

Inter - Manchester s-a terminat 0-0, scor la care britanicii devin favoriti la calificare, cel putin pe hartie, tinand cont de faptul ca returul va avea loc, peste doua saptamani, in infernul de pe Old Trafford.