Refuzati de Gica Hagi, conducatorii de la Galatasaray s-au inteles cu legendarul capitan al echipei Bulent Korkmaz. Fostul capitan al lui Galatasaray a semnat un contract pe un an si jumatate. Potrivit presei din Turcia, Hagi nu a fost de acord cu propunerea clubului turc de a antrena Galatasaray doar pentru urmatoarele 13 meciuri.

"Cine este noul antrenor al lui Galatasaray, acum ca Skibbe nu mai este", a scris cotidianul turc Ajanspor. "Vesti proaste vin din partea lui Hagi, iar presedintele Adnan Polat Florya a demarat deja negocierile cu legedarul capitan al lui Galatasaray, Bulent Korkmaz".

Galatasaray a ramas fara antrenor, iar presa turca l-a dat ca principal favorit pe Gica Hagi! Conducerea clubului turc a decis sa-l demita pe germanul Michael Skibbe dupa ce Galatasaray a fost umilita de Kocaelispor, in campionat, cu 2-5. Prezenta lui Hagi in tribuna la aceasta partida, dar si concedierea lui Skibbe intaresc convingerea turcilor ca antrenorul roman va conduce Galatasaray in meciul cu Bordeaux, din Cupa UEFA.