Bucuria inscrierii unui gol te poate dezorienta. Cel putin asa s-a intamplat cu jucatorul echipei braziliene Ulbra, Rogerio Pereira. Fotbalistul a pierdut sensul directiei si a sarbatorit cel de-al saptelea gol al partidei in fata fanilor echipei adverse. Jucatorii de la Brasil au considerat acest gest ca fiind o ironie la adresa lor si au sarit la bataie.

Ulbra a invins echipa Brasil cu 5-2, in campionatul Rio Grande do Sul. Dar lipsa directiei a lui Pereira a facut ca "bucuria" inscrierii ultimului gol al partidei sa dureze 15 minute. Edison Torres, purtatorul de cuvant al formatiei Ulbra a declarat ca Pereira nu a stiut ca celebreaza golul in fata fanilor adversi. Jucatorii de la Brasil, ajutati si de presedintele clubului, au iscat o bataie care a putut fi oprita doar prin interventia politiei. Mai multi jucatori au fost surprinsi de camerele de filmat in timp ce-si loveau adversarii din spate si apoi fugeau.

Arbitrul a aratat sapte cartonase rosii, dintre care doua unor jucatori de la Ulbra. Pentru urmatorul meci Brasil va avea probleme de efectiv, tinand cont si de faptul ca in ianuarie trei jucatori ai echipei au murit intr-un accident rutier in care a fost implicat autocarul echipei.