La inceputul anului 2009, Gigi Becali il dadea afara pe unul dintre secunzii lui Dorinel Munteanu, Yuksel Yesilova, pentru ca este musulman si ca ar putea aduce ghinion echipei ros-albastre. FIFA judeca acest caz de posibila discriminare religioasa, forul european urmand sa dea in urmatoarele ore un verdict, informeaza gsp.ro. Valeriu Argaseala este optimist, fiind de parere ca Steaua nu poate fi gasita vinovata.

"Yesilova ne-a transmis in urma cu cateva zile prin avocatul sau ca inca asteapta sa ne cerem scuze. Nu inteleg de ce ar trebui sa ne cerem scuze. Cei de la FIFA judeca o plangere, dar la fel ar actiona si politia daca eu as spune, fara nicio proba, ca cineva mi-a bagat mana in buzunar. Cum sa fie vorba de discriminare daca in urma cu doua luni a fost angajat. Ce, si-a schimbat religia in doua luni?!", a declarat Valeriu Argaseala la gsptv.

FIFA judeca cazul Yuksel Yesilova, turcul care a acuzat Steaua (pe Gigi Becali) de discriminare religioasa. In cazul in care va fi gasita vinovata, echipa din Bulevardul Ghencea risca suspendarea din toate competitiile europene.