Marius Lacatus stie ca Gigi Becali nu mai aduce niciun jucator in Ghencea si e pregatit sa cucereasca titlul cu lotul pe care il are la dispozitie. "Daca Lacatus ia titlul cu acesti jucatori, inseamna ca este cel mai bun antrenor din Romania", il contrazice antrenorul lui AEL Limassol, Mihai Stoichita pe tehnicianul stelist.

”Daca Gigi Becali considera ca Steaua poate castiga titlul, inseamna ca Lacatus e cel mai mare antrenor din Romania. Nici eu, nici Lacatus nu avem fete de tradatori. Lacatus nu va parasi echipa la greu. Si anul trecut, Marius a venit intr-o situatie disperata, dar a reusit sa recupereze 11 puncte”, a spus Mihai Stoichita la Sport.ro

”Nu i-am mai cerut lui Gigi Becali un jucator, pentru ca el mi-a spus deja ca nu mai aduce pe nimeni. Ma multumesc cu ce am si sper sa scot maximum de la acesti jucatori. Eu ii respect parerea lui Mihai Stoichita. N-are nici o legatura prietenia noastra cu parerea lui, chiar daca eu cred ca Steaua are sanse la titlu. Cu cat va fi mai greu, cu atat va fi mai frumos daca luam titlul” , a adaugat Marius Lacatus.