Steven Gerrard ar putea reveni mai devreme pe teren decat au stabilit medicii lui Liverpool. "Steven se recupereaza mai repede decat ceilalti jucatori", a recunoascut Rafa Benitez, antrenorul lui Liverpool fiind optimist in ceea ce priveste sansele lui Gerrard de a reveni in partida cu Manchester City, apoi in Liga Campionilor impotriva lui Real Madrid.

"Steven lucreaza cu staff-ul medical si pot sa spun ca se vad progrese. In mod normal, el este un jucator care se reface repede dupa accidentari. Gerrard are nevoie de mai putin timp decat ceilalti jucatori", a spus antrenorul lui Liverpool, Rafa Benitez, despre evolutia refacerii capitanului sau.

"Inca nu stim daca Steven Gerrard o sa revina pe teren in meciul cu Manchester City sau cu Real Madrid. Poate ca o sa fie pe banca cu City! El vrea sa joace in fiecare partida. Steven stie ca meciul impotriva lui City este foarte important, la fel si cel impotriva Realului", a incheiat Benitez.

Accidentat pe 4 februarie in meciul cu Everton din FA Cup, capitanul lui Liverpool a primit vestea ca are nevoie de trei saptamani de recuperare ceea ce insemna ca va rata meciul cu Manchester City din Premier League si pe cel din optimile Ligii Campionilor cu Real Madrid.