Judecarea cazului Valiza a fost amanata inca o luna, dar numai pentru selectionerul Piturca si Teia Sponte! Curtea de Apel nu a luat aceeasi decizie si in ceea ce-l priveste pe Gigi Becali.

Curtea de Apel Cluj a hotarat amanarea judecarii pe fond a Dosarului Valiza pentru 18 martie, la cererea avocatilor lui Victor Piturca si Teia Sponte. Motivul invocat de avocati a fost ca nu au avut timp sa pregateasca apararea clinetilor lor pentru ca abia au fost angajati. Totusi, Gigi Becali nu a avut parte de acelasi verdict, Curtea de Apel refuzand solicitarea avocatului lui Becali. In cazul patronului Stelei, avocatul sau a invocat faptul ca Inalta Curte de Casatie si Justitie se va pronunta, pe 25 februarie, asupra solicitarii de stramutare a dosarului formulata de Gigi Becali.

Teia Sponte a solicitat returnarea celor 1,7 milioane de euro, retinute de DNA pe motiv ca nu reprezinta proba la proces. Curtea a amanat o decizie in aceasta situatie tot pentru data de 18 martie.

Procurorii DNA i-au trimis, joi,18 decembrie 2008, in judecata, pe Gigi Becali, pe Teia Sponte si pe Victor Piturca in dosarul "Valiza".