Ionut Lupescu merge pe mana lui Piturca. Desi Ladislau Boloni si-a afirmat interesul pentru a prelua echipa nationala, directorul general al FRF i-a raspuns antrenorului de la Standard Liege, amintindu-i cum a plecat de la carma nationalei.

"Orice antrenor isi propune sa antreneze o echipa nationala. A avut si Boloni sansa lui, dar a plecat. Nu se pune problema schimbarii lui Piturca. El e un antrenor foarte bun si are un angajament ferm", a spus Lupescu la Fanatik.

Directorul general al FRF s-a retras de la nationala dupa ce, in 2000, Boloni a preferat sa schimbe din temelii componenta lotului reprezentativ si a renuntat la serviciile "veteranilor". Boloni a parasit nationala inainte de un amical cu Slovenia, ce s-a disputat pe 15 august 2001. Urma si meciul capital cu Ungaria, de la Budapesta, castigat de Romania si care a decis echipa ce avea sa se califice la barajul pentru Mondiale. Ramane sugestiv momentul cand Boloni ar fi vrut sa sustina o conferinta de presa si a gasit inchise portile Federatiei.