Cupa UEFA se reia incepand de miercuri cu faza 16-imilor. Derby-ul zilei este Werder Bremen - AC Milan, partida ce va incepe de la ora 21:35. Ladislau Boloni se va deplasa cu Standard pana in Portugalia pentru a da piept cu Sporting Braga. Alte partide ce se anunta interesante sunt Dinamo Kiev - Valencia, Zenit - Sttutgart, Aston Villa - CSKA Moscova, Bordeaux - Galatasaray si PSG - Wolfsburg.

19:00 Dinamo Kiev - Valencia0-0

Dinamo: Bogush, Kaddouri, Betao, Ghioane, Nesmachniy, Mikhalik, Vukojevic, Kravchenko, Eremenko, Kravets, Milevskiy

Valencia: Cesar, Albiol, Marchena, Maduro, Del Horno, Henandez, Albelda, Fernandes, Silva, Mata, Morientes.

19:15 Zenit St. Petersburg - VFB Stuttgart

Zenit a castigat ultima editie a Cupei UEFA. A participat apoi in Champions League, insa a dezamagit. L-a vandut pe Andrei Arsavin celor de la Arsenal si gruparea rusa incepe un nou capitol. Dick Advocaat se confrunta cu probleme in defensiva. Tomas Hubocan e accidentat si Nicolas Lombaerts este incert. De partea cealalta, vor absenta Basturk, Rudy si Khedira.

19:30 Olympiakos Pireu - Saint-Etienne

Olympiakos conduce autoritar clasamentul in prima liga elena. Are un avans de 14 puncte fata de Panathinaikos si a castigat ultimele cinci partide. St. Ettiene nu o duce deloc bine in Ligue 1, ocupa locul 17, are doar 24 de puncte si in ultimele cinci meciuri nu a reusit decat o victorie. Grecii sunt favoriti clari in aceasta partida, dar s-au mai vazut surprize!

21:00 Aston Villa - CSKA Moscova

CSKA este singura echipa ce a luat startul acestei competitii si s-a calificat in aceasta faza fara a pierde vreun punct in grupe. Martin o'Neill, antrenorul englezilor, este constient de forta adversarilor. Mai ales ca nu va putea conta pe Curtis Davies, Zat Knight, Steve Sidwell si Emile Heskey. Oamenii lui Zico vor trebui sa faca fata pe Villa Park fara Anton Grigoriev, Deividas Semberas si Tomas Necid.

21:35 Werder Bremen - AC Milan

Nemtii se afla pe 10 in campionat, Milan tocmai ce a pierdut derby-ul cu Inter. Doua echipe aflate in criza de forma. In tabara gazdelor, Aaron Hunt, Daniel Jensen si Jurica Vranjes sunt accidentati, iar Torsten Frings si Frank Baumann sunt suspendati. Ancelotti nu va putea conta pe Nesta, Shevcenko, Gattuso si Kaka, Beckham este incert iar Atoninini este suspendat.

21:45 Bordeaux - Galatasaray

Calificata in Cupa UEFa dupa ce in Liga a invins pe CFR de doua ori, trupa lui Laurent Blanc urmareste sa aiba un parcurs cat mai lung in aceasta competitie. "Trebuie sa invingem acasa si sa nu primim niciun gol", a spus FRank Jurietti. Bordeaux ocupa locul 5 in campionat si a castigat ultimele doua meciuri. Galata se afla pe locul 3 si a avut un parcurs oscilant in ultimele cinci partide.

21:45 NEC Nijmegen - Hamburger SV

NEC a invins Dinamo si a ajuns in grupe. In decembrie a jucat senzational si s-a calificat in 16-imi. Dar in ultimele opt partide, in Eredivisie, nu a reusit decat o victorie. In schimb, Hamburg s-a impus in sapte din ultimele opt partide jucate in campionat. Dennis Rommedahl si Milano Koenders vor lipsi de la gazde, in timp ce tehnicianul lui Hamburger nu va putea conta pe Timothee Atouba, Bastian Reinhardt si Romeo Castelen.

21:45 Paris S.G. - Wolfsburg

Echipa franceza are parte de un sezon fulminant, PSG fiind in campionat pe locul 2 la 4 puncte in spatele celor de la Lyon. Germanii au si ei un parcurs bun in campionat, ocupand locul 6 dupa 20 de etape. De la gazde vor lipsi Kezman, care este suspendat si Bourillon si Arnaut, accidentati. Felix Magath nu va putea conta pe Grafite si Dejagah care sunt accidentati iar Riether este incert.

21:45 Sampdoria - Metalist Harkov

Sampdoria se afla pe locul 15 in Serie A, insa in ultima etapa a obtinut o remiza pe terenul lui Juventus. Walter Mazzarri, tehnicianul squadrei italiene, a declarat ca "noi suntem fericiti ca in ciuda parcursului din campionat, am reusit sa facem fata in UEFA. Va fi dificil sa ne impunem in fata ucrainienilor." Metalist se afla pe locul 2 in campionat si a castigat Grupa B din care s-a calificat in 16-imi.

22:00 Aalborg BK - Deportivo La Coruna

Danezii au reusit o surpriza de proportii calificandu-se in UEFA de pe locul 3, din Champions League, intr-o grupa cu Manchester United, Celtic si Villareal. Scotienii au fost cei care au ramas acasa. Deportivo nu mai e deloc super echipa de-acum cativa ani, ocupa locul 8 in Primera Division si a avut un parcurs mediocru.

22:45 Braga - Standard Liege

Loti Boloni se intoarce in Portugalia. Sporting Braga este nuca tare pe care belgienii o intalnesc in drumul spre 8-imi. In campionat, Standard se afla pe prima pozitie iar in UEFA a avut un parcurs foarte bun. Braga se afla pe locul 6 in campionat si in ultimele 5 partide, a inregistrat 3 infrangeri.