Dinamo ramane neinvinsa in meciurile amicale, dupa ce a terminat la egalitate, 1-1, cu Slavija Sarajevo. Desi Mircea Rednic a inceput partida cu multe rezerve in primul 11, "cainii" au dominat meciul, insa au ratat multe ocazii de gol cu zambetul pe buze. Adversarii au deschis scorul, profitand de mai multe greseli ale defensivei dinamoviste, apoi Dragos Grigore egaleaza dintr-o pasa perfecta a lui Ianis Zicu.

Dupa pauza au intrat Mitea si Niculescu, dar scorul a ramas neschimbat pana la final. Mijlocasii senegalezi Papa Malick si Ousmane N'Doye au debutat ca titulari la Dinamo in partida cu echipa bosniaca.

Mircea Rednic a inceput partida cu urmatoarea echipa: Matache - Melinte, Goian, Grigore, Musat - Papa Malick, N'Doye - Torje, Adrian Cristea, Zicu - Niculae

Universitatea Craiova a facut spectacol cu FC Caracal in fata a 1000 de spectatori, scor 3-0. Dorel Stoica si Wobay au marcat golurile oltenilor in primul meci amical disputat de Craiova de la revenirea in tara.

La inceputul partidei, galeria Craiovei a afisat un banner pentru Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, un cunoscut fan al alb-albastrilor care se pregateste pentru un transplant de ficat: "C. Minculescu, suntem alaturi de tine!".