Jucatorul lui CFR Cluj, Tony, a luat atitudine dupa atacurile la adresa echipei sale. "Aceste scandaluri sunt provocate de echipele din Capitala pentru ca le este frica de noi", a izbucnit Tony. Aproape refacut dupa o accidentare care l-a tinut pe bara din luna noiembrie a anului trecut, "Pitbull-ul" ardelenilor considera ca sefii din Liga 1 sufera din cauza lipsei de civilizatie.

"Cred ca este o lipsa de respect fata de CFR Cluj si ca aceste scandaluri sunt provocate de echipele din Bucuresti, pentru ca le este frica de noi. Echipa noastra a demonstrat tuturor ca se poate face performanta si in afara Capitalei si cred ca acesta este principalul motiv al acestui mic razboi psihologic. Multor conducatori le place sa se plaseze in centrul atentiei pentru a o deturna de la propriile probleme spre alte echipe. Noi, cei de la CFR Cluj, suntem civilizati si nu vorbim de rau pe nimeni. E, totusi, pacat ca si ceilalti nu fac la fel", a spus Tony pe site-ul oficial al clubului.

Presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan, a anuntat luni ca "nu va mai face declaratii o lunga perioada de timp". Muresan a spus ca cei care incearca sa discrediteze campioana Romaniei vor sa distraga atentia de la "valize si stenograme", spre CFR Cluj.