Viorel Moldovan, antrenorul echipei FC Vaslui e nerabdator sa inceapa returul Ligii I. Stagiul de pregatire din Antalya i-a pregatit fizic pe vasluieni, iar Moldovan vrea sa debuteze in forta, impotriva Stelei: "Suntem la limita rabdarii pentru ca vrem sa redescoperim competitia adevarata", a declarat antrenorul Vasluiului.

FC Vaslui a obtinut, in turneul de pregatire din Antalya, doua victorii, doua remize si o infrangere. "Sunt multumit de cantonamentul din Antalya, baietii s-au comportat foarte bine. Suntem pregatiti din toate punctele de vedere pentru returul campionatului. Asteptam cu nerabdare debutul returului pentru ca perioada de pregatire a fost foarte lunga, suntem la limita rabdarii pentru ca vrem sa redescoperim competitia adevarata", a declarat Moldovan pentru Newsin.

Vasluienii vor debuta in returul Ligii I intr-un meci impotriva echipei Steaua Bucuresti. "Suntem pregatiti pentru a face un meci mare in Ghencea. Respectam Steaua, dar atat si nimic mai mult. Am mare incredere in echipa ca se va prezenta la parametri maximi in acest meci. De cand s-a terminat turul ma gandesc la acest meci care e foarte important pentru noi. Vreau sa debutam in forta in retur", a mentionat antrenorul vasluian.