Imagini de cosmar la finalul partidei Genoa - Fiorentina (3-3)! Autocarul Fiorentinei a calcat un suporter al echipei Genoa, la iesirea de pe stadionul Luigi Ferraris. Soferul si-a continuat drumul inca 40 de kilometri, fara sa isi dea seama ce s-a petrecut. Gabriele Amato, victima accidentului, a suferit multiple fracturi, dar starea lui este stabila, anunta presa italiana.

Gabriele Amato, impreuna cu alti suporteri ai lui Genoa suparati dupa revenirea spectaculoasa a echipei lui Mutu, au incercat sa blocheze iesirea autocarului Fiorentinei cand s-a petrecut accidentul. Potrivit declaratiilor martorilor, suporterul a fost acrosat de autocar cand acesta a incercat sa paraseasca incinta stadionului. "Nimeni nu si-a imaginat ca s-a intamplat asa ceva. Mai ales ca nu am auzit nicio lovitura, niciun tipat, nimic care sa anunte aceasta tragedie", au marturisit jucatorii Fiorentinei.

"Fiorentina regreta enorm ceea ce s-a petrecut la Genoa. A fost un accident tragic, care a pus in pericol viata unui om. Fiorentina este alaturi de suporterul ranit si de familia acestuia si speram ca starea sa de sanatate sa se imbunatateasca cat mai repede posibil", a fost reactia clubului din Firenze.

Vezi aici imagini cu autocarul Fiorentineidupa incident