Clujenii incheie cantonamentul din Turcia cu un gust amar! CFR Cluj a pierdut amicalul cu vicecampioana Coreei de Sud, FC Seul, scor 2-1, singurul gol al campioanei Romaniei fiind marcat de Yssouf Kone. Dinamo a mai bifat o victorie in meciurile de pregatire, 1-0 in fata echipei daneze FC Randers. Izvoranu a inscris pentru liderul din Liga 1, in minutul 66.

Unirea Urziceni a invins cu 1-0 echipa din divizia secunda, Dunarea Galati. Nou-venitul Adewale Sunday Amusan (`65) a marcat singurul gol al meciului.

Dan Petrescu a spus la finalul amicalului: "Ma tem pentru acest retur, toata lumea zicea ca sunt un nebun cand afirmam atatea lucruri despre arbitri, dar timpul o sa demonstreze ca am avut dreptate. Plus ca mai am nevoie de jucatori, pentru ca nu am fost activi pe piata transferuri. La transferuri doar ne-am uitat".

FC Brasov a bifat inca o victorie in cantonamentul din Turcia, impotriva ucrainienilor de la Cernomoret Odessa. Romeo Surdu (`53) si Sburlea (`84) au adus victoria echipei antrenate de Razvan Lucescu. FC Brasov mai are de disputat inca doua meciuri de pregatire pana la revenirea in tara, cu doua echipe din Kazahstan.

Alte rezultate din meciurile de pregatire ale echipelor romanesti:

Poli Iasi-Pirin Blagoevgrad 2-0 (Ionut Balba `15, Andrei Cristea `22)

Pandurii - Dinaburg 1-1 (Milanko Raskovic `50)

Dinamo - FC Randers 1-0 (Izvoranu `66)

Unirea Urziceni - Dunarea Galati (Adewale Sunday Amusan `65)

FC Brasov - Cernomoret Odessa 2-1 (Surdu `53, Sburlea `84)