Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie al lui Dinamo, a precizat in cursul zilei de sambata ca fundasul Gabi Tamas a fost trimis la echipa a doua pe termen nelimitat. In aceste conditii, Gabi risca sa piarda dubla cu Serbia si Austria pentru preliminariile Cupei Mondiale de Fotbal.

"In urma unor abateri disciplinare s-a luat decizia ca Gabriel Tamas sa fie trimis la echipa a doua, acolo unde se va antrena pe termen nelimitat. Mai concret este vorba de consumul de alcool in cantonament, lucru absolut interzis, mai ales ca Gabi este un component de baza al lui Dinamo si al echipei nationale. Sper sa inteleaga aceasta masura si sa-si corecteze rapid comportamentul" a declarat presedintele Dinamo, Nicolae Badea, citat de dinamovisti.ro.

Fotbalistul a fost titular in partida amicala pierduta cu 2-1 de Romania impotriva Croatiei (de miercuri), facand cuplu in linia defensiva cu fostul stelist Mirel Radoi.

Dupa episodul Croatia, Gabi a revenit, in cursul zilei de joi, in cantonamentul formatiei bucurestene din Antalya (Turcia).

Daca nu va reveni urgent la prima echipa, Tamas risca sa piarda dubla cu Serbia si Austria (28 martie - 1 aprilie) din cauza faptului ca nu va avea jocuri oficiale in picioare.