Mircea Rednic a reactionat dupa ce Victor Piturca a renuntat la convocarea lui Marius Niculae si a contestat criteriile in functie de care Piturca face selectia la nationala. Mircea Sandu, presedintele FRF, i-a luat apararea lui Piturca si l-a numit nesimtit pe Rednic. Antrenorul a reactionat si i-a raspuns lui Mircea Sandu.

Rednic a fost mirat ca Piturca nu l-a convocat pe Marius Niculae la echipa nationala, deoarece, intr-un cadru privat, acesta ar fi rostit trivialitati la adresa Stelei. Atacantul si-a cerut scuze dupa incident, iar Rednic i-a amintit lui Piturca despre stenograme si ce spunea Radoi despre Nesu si Goian intr-o discutie privata cu Gigi Becali. Citeste mai multe AICI.

Mircea Sandu a sarit in apararea lui Piturca si l-a jignit pe Rednic. "Antrenorii care dau in Piturca sunt aroganti si nesimtitu. Ce au facut ei cu echipele in cupele europene? Sa nu uite ca el a calificat echipa la un turneu final si a obtinut remize cu Italia si Franta", a spus Sandu. Replica antrenorului dinamovist nu s-a lasat asteptata. "Eu nu l-am contestat, pur si simplu mi-am spus parerea. Acum, in Romania, nu mai poti spune nici ceea ce gandesti? Nu ma intereseaza ca s-a suparat sau nu Sandu", a spus Rednic pentru Info Pro.