Bogdan Lobont a fost injurat de suporteri dupa ce a incasat primul gol, dupa o lovitura libera executata de Rakitici. Portarul a preferat sa nu riposteze si a incercat sa ramana concentrat asupra jocului.

"Nu am auzit injuraturile, am avut vata in urechi. Credeti ca am fost atent la ce strigau suporterii?", a comentat Lobont, care s-a declarat dezamagit de prestatia sa. "Am pierdut si cred ca ne-a prins extraordinar de bine. Cred ca am avut un procentaj negativ de 100% al suturilor aparate. Nu am stiut cum sa reactionez la primul gol. Trebuie sa invatam ceva din acest meci".

Alex Bourceanu, mijlocasul Otelului Galati, a debutat miercuri seara in nationala Romaniei, dupa 16 meciuri jucate in prima liga. "Am fost prea umflat de presa. Am trecut pe la nationala si sper sa ma intorc. Am facut un pas, sper sa nu cad."

Mirel Radoi a avut parte de o primire frumoasa in Ghencea, fiind aplaudat la scena deschisa. "Nu a fost un meci reusit in a doua parte. Pacat de antrenamentele pe care le-am facut in ultimele zile. Meritam sa castigam dupa aspectul jocului. Le multumesc suporterilor pentru primire, la orice echipa as juca cred ca as fi aplaudat in Ghencea."

Mircea Sandu: Un meci echilibrat, in loc sa avem 2-1 la ocazia lui Cocis, practic am pierdut pe doua autogoluri. In prima repriza am jucat bine

Victor Piturca: Bine ca a fost doar un meci amical!

Ciprian Marica: Sunt mahnit de rezultat, am intalnit o echipa de batut. S-a vazut ca a lipsit miza meciului"