"Simt ca trebuie sa-i fac aceasta favoare unui prieten ca Abramovich, care m-a chemat personal. El a facut atat de mult pentru fotbalul rusesc, incat mi s-a parut just sa il rasplatesc si eu la randul meu. Joi voi fi la Londra, iar saptamana viitoare voi fi deja in teren cu jucatorii", au spusi Hiddink pentru postul de radio "Radio 538".

"Guus Hiddink a fost confirmat in functia de antrenor pana la finalul sezonului, iar tehnicianul se va intalni cu jucatorii in aceasta saptamana. Clubul multumeste si Federatiei Ruse de Fotbal pentru intelegere si colaborare", au anuntat oficialii de la Chelsea pe site-ul clubului.

Federatia Rusa de Fotbal si-a dat acordul ca selectionerul Guus Hiddink sa antreneze in paralel si echipa de club Chelsea, anunta Reuters. In cursul zilei, Hiddink a anuntat ca discuta cu oficialii lui Chelsea preluarea clubului, ramas fara antrenor dupa demiterea lui Luiz Felipe Scolari. Tehnicianul pregateste in prezent nationala Rusiei, echipa pe care a calificat-o la Euro 2008 in semifinalele competitiei.