Mircea Rednic s-a declarat nemultumit ca Victor Piturca nu l-a convocat pe Marius Niculae deoarece atacantul, intr-o petrecere privata, ar fi injurat Steaua. Tehnicianul "cainilor" a facut referire la stenogramele din cazul Valiza si a sugerat ca nici Radoi nu merita convocat, daca Piturca tinea cont de acest criteriu.

"Nu stiu ce criterii are Piturca. Sa faci o selectie dupa ce declara unul sau altul, mai erau vreo doi-trei care nu aveau ce cauta la nationala. Marius e in forma foarte buna. Orice jucator e afectat cand stie care are sansa de a juca la nationala si nu o poate face pentru o declaratie", a declarat Rednic la GSP Tv.

Dinamo a invins pe FC Ojisek intr-un amical disputat in Antalya cu scorul de 1-0, unicul gol fiind marcat in prima repriza de Mitea. "Azi ne-a lipsit o echipa intreaga, avem accidentati, dar vom castiga fiecare meci, sa ne respectam pentru ca suntem Dinamo Bucuresti", a spus si Borcea.

Transferul lui Adrian Ropotan a intrat in impas din nou, actele inca nu sunt finalizate.

"M-ati auzit ca pleaca? In momentul cand vom semna documentele, atunci spunem ca e plecat. Discutiile nu decurg asa cum vrem noi", a mai spus conducatorul dinamovist.