Stenogramele convorbirilor telefonice ale finantatorului Stelei starnesc in continuare controverse. Impresarul Victor Becali s-a declarat indignat de faptul ca au fost facute publice convorbirile lui Gigi cu extraterestii.

"Nu mi se pare normal ca unele convorbiri ale lui Gigi cu extraterestrii sa fie facute publice. Daca el vorbeste cu extraterestrii, ce legatura are asta cu cazul valiza? Evident ca o sa caut sa-mi fac dreptate in alta parte. Ajungem la Strasbourg sau oriunde este nevoie. Ce, noi suntem criminali? Am plecat noi din tara printre oi sau vaci? Daca am facut niste crime, sa ni se spuna si platim. Dar nu am vandut noi Insula Serpilor si nu mi se pare normal sa traim asa", a declarat Victor Becali pentru Mediafax.

"Traim in Romania si daca nu se poate sa fim judecati corect, vom merge mai departe sa cautam dreptatea. Daca nu putem aici, o cautam in alta parte. Asta nu mai este democratie. Telefonul meu, aveau ei aprobari sa fie ascultat? Nu poti sa-ti bati joc de mine. Poate voiam sa vorbesc cu nevasta, poate voiam sa ma excit la telefon, e treaba mea. Nu poti sa ma asculti 24 de ore din 24", a adaugat impresarul.

Inaintea partidei “U” Cluj – CFR Cluj 0-1, din ultima etapa a sezonului 2007-2008, Teia Sponte a fost prins de procurorii DNA in Cluj avand asupra sa suma de 1.700.000 de euro. Banii ar fi fost destinati echipei Universitatii Cluj, in cazul in care acestia castigau partida cu rivalii de la CFR Cluj. In ultimele saptamani au fost publicate diferite stenograme ale convorbirilor telefonice ale finantatorului Stelei cu diversi oameni din fotbal.