Echipele romanesti isi continua pregatirea pentru returul campionatului. CFR Cluj, Rapid si Unirea Urziceni au castigat, sambata, partidele amicale disputate in turneele de pregatire, iar FC Timisoara a inregistrat o infrangere in fata suedezilor de la IFK Goteborg.

CFR Cluj - Litex Loveci 1 - 0

Sebastian Dubarbier a adus victoria campioanei Romaniei in partida amicala sustinuta in fata bulgarilor de la Litex Loveci, scor 1-0. Titularii clujenilor au fost Nuno Claro, Viera, Cadu, Flores, Panin, Dani, E. Kone, Frangipane, Pereira, Y. Kone, Veljovic, iar pe parcursul meciului au mai evoluat Dubarbier, Mara, Peralta, Viana si Traore.

Urmatoarele amicale pe care clujenii le vor disputa in turneul de pregatire din Antalya vor avea loc in compania formatiei poloneze PGE GKS Belchatow (9 februarie) si a croatilor de la NK Slaven Koprivnica (11 februarie).

Rapid - Jagiellonia Bialystok 2 - 0

Rapidistii au obtinut a doua victorie din cantonamentul din Antalya, in fata polonezilor de la Jagiellonia Bialystok, scor 2-0. Grigore a deschis scorul in minutul 25, iar Pitbull a inscris cel de-al doilea gol, la trei minute dupa ce adversarii au ramas in 10 oameni, in urma eliminarii portarului.

Urmatorul amical al giulestenilor din turneul de pregatire din Antalya va avea loc in data de 10 februarie, contra echipei Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu.

Unirea Urziceni - Borussia Dortmund 4 - 1

Unirea Urziceni a incheiat stagiul de pregatire din Spania cu o victorie in fata echipei a doua a Borussiei Dortmund. Dubla lui Paduretu si golurile inscrise de Brandan si Danalache au facut ca scorul final sa fie de 4-1, in favoarea elevilor lui Dan Petrescu.

FC Timisoara - IFK Goteborg 0 - 2

FC Timisoara a pierdut al doilea meci sustinut in cantonamentul de la Marbella, in fata formatiei IFK Goteborg. Ocaziile au curs de ambele parti, dar suedezii au fost mai norocosi, reusind sa inscrie de doua ori in poarta lui Pantilimon, prin Selakovici si Attashkade.

"Din opt ocazii nu am reusit sa inscriem! Apar uneori asemenea meciuri in care nu iti iese nimic, insa in cele din urma rezultatul este in favoarea lor. Suntem inca intr-o perioada de acumulari fizice, iar oboseala isi pune amprenta si pe partea psihica. Per total, pot spune ca scorul final nu reflecta realitatea din teren, insa imi asum rezultatul", a declarat, pentru site-ul oficial al formatiei banatene, antrenorul Balint.

Urmatoarele amicale ale timisorenilor vor avea loc in 10 februarie, cu Sparta Praga si in 14 februarie cu Spartak Moscova.