Ionut Negoita vrea sa cumpere Rapidul. Omul de afaceri s-a intalnit vineri seara cu George Copos si au discutat despre preluarea clubului giulestean. Copos a nimerit pretul corect iar Negoita asteapta rezultatele auditului financiar.

"Vineri seara m-am intalnit cu domnul Copos pentru a discuta despre preluarea Rapidului. De principiu, am ajuns la un acord sa preiau clubul, dar vreau sa vad ce se intampla. A ramas sa facem pasii corecti, am cerut un audit pentru a vedea situatia exacta a clubului. Dansul are un audit, dar sa vedem daca ma multumeste, daca nu vom cere un altul de la o alta firma. George Copos mai trebuie sa lamureasca si contractul pe care il are cu Fathi Taher", a spus Negoita pentru Newsin.

Negoita ar putea lua Rapidul la pachet cu baza Pro Rapid: "Mi-a spus ca nu este o problema, e o suma de bani, cateva sute de mii de euro, care trebuie depozitata, iar apoi nu vor mai fi probleme. Se poate elibera sechestrul".

Se pare ca George Copos a nimerit pretul, iar Rapidul e la un pas de a avea un nou finantator. "Nu sunt probleme la partea financiara, ce mi s-a propus nu este exagerat si as fi de acord. Imi surade ideea de a investi la Rapid, restul ramane sa se decida in perioada urmatoare. Domnul Copos a facut primul pas pentru a-mi vinde Rapidul. Initial a fost vorba despre mai multi actionari, dar pana la urma s-a ajuns la aceasta solutie", a adaugat Negoita.

Ionut Negoita, sponsor al liderului Dinamo, este patronul echipei de liga a patra Viscofil Popesti Leordeni, despre care spune ca ar putea fi satelitul Rapidului.