Gigi Becali a incercat prin varul sau, Giovani Becali, sa contacteze mai multi jucatori de la Dinamo inainte de meciul direct, din sezonul trecut. Motivul? Patronul Stelei voia ca fotbalistii sa o lase mai moale. Pulhac, Catalin Munteanu, Florin Bratu si Ionel Danciulescu ar fi fost fotbalistii vizati de Becali.

Acestia au refuzat aranjamentul. Mai mult, Bratu a marcat primul gol si a pasat decisiv la a doua reusita din care a inscris Danciulescu, iar decarul "cainilor" a obtinut penalty-ul din care s-a deschis scorul. Munteanu si Pulhac au fost si ei printre evidentiatii partidei.

Stenograma Virgil Becali - Gigi Becali, dupa meciul Dinamo - Steaua 2-1

Virgil: Bai, am zis ca tot i-ai spus subtil lui Victor cu Pulhac, ca si-a dat viata si din minutul unu fugea ca nebunu’ pana la poarta si pana la p... verde...

Gigi: Pai, da’ bine-nteles! Nu mai fugeai, stateai acolo!

Virgil: O aruncai in dreapta, la altu’, poate o pierdeai, poate o lua, poate n-o lua, poate scapa de ea... Nu ca un nebun, ma, manca-v-as gura voastra!

Gigi: Da.

Virgil: Ce sa vorbeasca, ba, Gigi?! Acum m-am convins suta la suta.

Gigi: Aha.

Virgil: Nu-i adevarat, n-a vorbit cu el.

Gigi: Du-te, ma, ca n-a vorbit! A vorbit, dar n-a acceptat ala.

Virgil: Se poate!

Gigi: Da.

Virgil: Se poate!

Gigi: Dar a spus ca n-a acceptat ala, cand a vorbit cu Bratu si cu aia... cu atacantii...

Virgil: Da.

Gigi: ... cand aia n-au acceptat... si cu Catalin Munteanu... Si-a spus: „Ba, nu pot spune ca am vorbit cu astia, ca poate da gol aici“, intelegi?

Virgil: Da, da, da. S-a dat inapoi.

Gigi: A dat inapoi, intelegi? Ca apoi poate sa spuna, intelegi? Ca pot sa spun: „Ba, cutare, a castigat si asta e“, intelegi?

Virgil: Da, nu-i... pentru mine... intelegi? Bai, baiatule! Ala nu joaca, ala joaca, ala cutare... Ma, parca ei ar fi cei mai destepti din fotbalul asta, ma! Pai tu ai dus Steaua in Liga Campionilor. Daca ti-a facut unul o greseala aseara, asa a vrut Dumnezeu sa faca, care-i problema?! Nu inteleg!

Gigi: Lasa, ma, Virgile, ca n-o sa faca Dumnezeu cum vrea ei!

Virgil: Ce dracu’, ma?! Daca... asa? Intelegi?