Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor (CNSL) a decis ca formatia Rapid Bucuresti sa nu poata fi programata in prima etapa a returului Ligii 1 la fotbal din cauza unei datorii pe care o are catre echipa FCM Bacau (liga a doua), informeaza frf.ro.

Astfel, giulestenii l-au achizitionat pe aparatorul Stefan Mardare de la FC Vaslui, insa bucurestenii au de platit o suma celor de la Bacau (aceasta reprezinta contributia de solidaritate pentru transferul jucatorului). In cazul in care feroviarii nu vor plati datoria catre FCM Bacau, echipa pregatita de Marian Rada nu va putea juca in etapa de debut a returului.

S-a mai hotarat in cadrul sedintei CNSL:

- Incepand cu 03.02.2009, clubul CS Intergaz Bucuresti este sanctionat cu neprogramarea in jocurile oficiale pana la achitarea integrala a obligatiilor de plata catre jucatorul Ionut Tarnacop.

- Urmatorii jucatori au fost declarati liberi de contract : Danut Somcherechi (Progresul Bucuresti), Catalin Cursaru (CS Aerostar Bacau), Mihai Pascovici, Marius Ioan Marne, Ionut Balan si Doru Buican (toti de la UTA).

- In cazul urmatorilor jucatori s-a constatat incetarea pe cale amiabila a raporturilor lor contractuale cu cluburile la care au evoluat : Catalin Pop (CS Jiul Petrosani), Bogdan Ioan Mara (AFC Unirea Urziceni), Christian Sagna, Ghenadie Ochinca (ambii de la SC FC Gloria Buzau) si Costel Melinte (UTA).