O noua stenograma marca "Gigi Becali" aduce inca o dovada ca patronul Stelei stabileste cine joaca in echipa antrenata de Marius Lacatus. De aceasta data, Becali ii ofera sugestii tactice lui Lacatus inainte de meciurile cu Otelul si Timisoara din aprilie 2008: "Joci cu Petre acum si dupa aia, marti, cu Nesu, ca Petre nu poate. M-ai inteles".

"Becali: Ba, ce faci, ma Mariuse, cu ce vrei sa joci acum, cu Petre sau cu Nesu. Joci cu Petre, ai?

Lacatus: Pai sa-i vad saptamana asta cum... da’ cu Petre vreau sa joc sau... nu stiu.

Becali: Da, da, pai joci cu Petre acum si marti cu Nesu.

Lacatus: Pai asta e! Sa vedem cum... le facem, cum le dibuim noi sa...

Becali: Da! Ce? Pai ce? Joci cu Petre acum si dupa aia marti joci cu Nesu, ca Petre nu poate. Dupa aia joci cu Nesu, cu Petre. M-ai inteles?

Lacatus: Pai da!

Becali: Pai, da’ ce? Noi trebuie sa ne speculam jucatorii nostri, foarte buni, de valoare tre’ sa-i speculam sa fie odihniti jucatorii nostri. Nu?

Lacatus: Pai da!

Becali: A!... Pai da’ acum si Mirel (Mirel Radoi - n.r.) joaca? Nu joaca.

Lacatus: Nu cred.

Becali: A!

Lacatus: Nu! Am vorbit cu el dimineata, am vorbit si acum dupa-amiaza, il tot doare. Doctorul a zis ca ii face maine un RMN sa vada, ca la primul nu s-a vazut nimic, da’ era chiar atunci a doua zi.

Becali: Acum sa-i faca inca unul sa vada. Dimineata cand il apasa, cand eram eu la stadion dimineata, il durea.

Lacatus: Oricum, cred ca la... la Galati sigur nu... Si daca nu merge la Galati, iti dai seama, ca nici cu Timisoara cred ca nu... ca peste doua zile. „Mi-e frica de Plesan“

Becali: Las-o naibii, ca avem noi fundasi, nu-i problema. Ca daca vine si Lovin acum nu mai mi-e frica ca luam noi gol. Da-i in p...mea. Vine Lovin acum, acum. Ma intelegi?... Si o sa jucam cu Lovin, nu mai jucam cu Plesan, ca mi-e frica de Plesan.

Lacatus: Ma, n-a jucat prost nici la Bistrita si nici acum...

Becali: Ma, a jucat foarte bine, da’ nu se compara.

Lacatus: ...si la Vaslui a jucat bine.

Becali: A jucat foarte bine, nimic de spus, dar nu se compara. Nu am emotii cand e Lovin in teren. N-am... nu, nu, nu, n-am frica deloc. Intelegi? Controlez jocul, vad cu jocul cum e... cu... controlam jocul, orice chestie... Pac!... recuperam repede. Ma intelegi? Jucam cu Lovin. Bine, noi putem dupa aia sa o combinam. Intelegi? Daca vine Lovin, noi putem sa o combinam. Sa jucam daca este... sa jucam cu aia... vedem, daca jucam vineri, sambata, marti... poate... vedem. Il odihnim pe Dica in meciul de acasa, cu Timisoara. M-ai inteles? Sa jucam celalalt meci... Cu Craiova in deplasare, vedem noi, nu?

Lacatus: Sa vedem cum... sa iasa bine si apoi dupa aia vom vedea."

Sursa: Adevarul