Bayern Munchen s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Germaniei dupa o victorie impresionanta de 5-1 in fata echipei la care evolueaza Ciprian Marica, VFB Stuttgart. Echipa lui Juergen Klinsmann ramane neinvinsa de patru luni, iar Stuttgart sufera prima infrangere de cand Markus Babbel a preluat echipa in noiembrie.

"Am fost surprins de victoria clara pe care am obtinut-o. Am observat din asezarea lor in teren ca ne respecta. Au fost precauti asa ca am inceput in forta", a declarat Klinsmann.

"Am avut prea multa frica si prea putina pasiune. Cred ca jucatorii mei au avut prea mult respect si nu au intrat in joc impotriva unei echipe de clasa, cum e Bayern. Nu am avut sansa in seara asta", a mentionat antrenorul lui Stuttgart.

Schweinsteiger a deschis scorul in minutul 14. Franck Ribery a facut 2-0, ca imediat dupa sa rateze o lovitura de la 11 metri. Cu doua minute inainte de sfarsitul primei reprize, Luca Toni a fructificat o pasa de la Ribery si Bayern a intrat la pauza cu un avantaj de 3 goluri.

Bayern a obtinut o noua lovitura de la 11 metri, iar Schweinsteiger a transformat-o. Ze Roberto a fost ultimul marcator al lui Bayern, in minutul 59. Ciprian Marica a fost introdus pe teren in minutul 46 si a marcat, dar golul sau a fost anulat. Romanul a mai avut o sansa importanta, dar sutul sau a lovit transversala. Cand mai erau 5 minute din timpul regulamentar, Mario Gomez a inscris golul de onoare al formatiei Stuttgart.

Celelalte rezultate:

Hamburg SV - 1860 Munchen 3-1

Schalke - Carl Zeiss Jena 4-1

Mainz - Freiburg 3-1

Stuttgart - Bayern 0-1

Stuttgart - Bayern 0-2

Stuttgart - Bayern 0-3

Stuttgart - Bayern 0-4

Stuttgart - Bayern 0 - 5

Stuttgart - Bayern 1-5