Lacatus si-a facut strategia pentru retur dupa primele jocuri de pregatire de la Oliva Nova: merge pe mana jucatorilor tineri in lupta pentru titlu!

"In faza defensiva, mai avem de lucrat. Avem foarte multi tineri in lot, ceea ce este foarte bine. Ei s-au miscat destul de bine atat la antrenamente cat si la jocurile de pregatire", a spus Marius Lacarus la conferinta de presa.

"Ma bazez pe jucatori sa luam titlul anul acesta. Am discutat cu Gigi despre transferuri si in momentul in care va veni o oferta buna pentru jucator si pentru club, jucatorul va fi liber sa plece. In cazul in care vor pleca multi jucatori, vom incerca o reconstructie a echipei, care nu va dura doua-trei luni si vom incerca sa obtinem si rezultate bune. Daca nu vom reusi, nu cred ca cei din conducere ne vor lua capul si nu vor intelege", a adaugat antrenorul Stelei.

Pe langa numarul mare de jucatori sub 24 de ani pe care ii are la dispozitie, Lacatus a fost multumit si de evolutiile columbianului Toja in meciurile amicale si le transmite lui Semedo si lui Szekely ca se bazeaza si pe ei in returul Ligii 1. "Toja a progresat, dar sa nu-l deochiem! El are calitati si sper sa ajute Steaua in acest retur, la fel ca si Szekely, Semedo. Doctorii mi-au spus ca Emeghara poate reveni la sfarsitul lunii martie la antrenamente cu echipa, dar nu vreau sa ma entuziasmez cum am facut-o si in toamna trecuta. Pana nu-l vad in teren, nu cred!

Ghionea, Goian, Baciu, Rada pot compensa plecarea lui Mirel Radoi. Tudose poate sa apara in primul 11 daca da randament in meciurile de pregatire", a incheiat Lacatus.