VIDEO Au fugarit arbitrul pentru ca a validat un gol adversarilor in timp ce se bucurau

de Vlad Epurescu     HotNews.ro
Marţi, 27 ianuarie 2009, 12:18 Sport | Fotbal

Arbitrul abia a scapat
Foto: YouTube
Se intampla intr-o liga inferioara din Italia. Partida Mazara - Villabate s-a terminat in minutul 9 al primei reprize dupa ce arbitrul a fost la un pas sa fie linsat de jucatorii gazda. Ce s-a intamplat? Gazdele au marcat. Erbini, autorul golului si mai multi coechipieri, s-au dus sa se bucure alaturi de suporteri. Golul a fost anulat de tusier si, in acest timp, jucatorii oaspeti au repus rapid mingea si au reusit un golazzo de la 30 de metri. Consternati ca arbitrul nu a oprit partida, jucatorii au fugarit arbitrul care s-a refugiat la vestiare, aparat de carabinieri.

























3564 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    nu chiar ca in articol (Marţi, 27 ianuarie 2009, 12:46)

    if0014 [utilizator]

    Gazdele nu au deschis scorul, motivul fiind unul simplu: nu poti deschide scorul printr-un gol anulat.

    Cred ca arbitrul a fluierat fault in atac, lovitura libera pentru oaspeti, si gol perfect valabil :)
  • 0 (0 voturi)    
    Din ce spun comentatorii pare sa fie altfel (Marţi, 27 ianuarie 2009, 12:48)

    Tudor [anonim]

    Golul initial fusese anulat, probabil pt offside, ceilalti nu si-au dat seama si in timp ce se bucurau ca fraierii au primit gol. Perfect ok ce a facut arbitrul.
  • 0 (0 voturi)    
    Primul n-a fost gol (Marţi, 27 ianuarie 2009, 12:49)

    Ritzi Pitzi [anonim]

    Comentatorul repeta ca golul a fost anulat (ofsaid), jocul nu putea sa fie reluat de la centru cat timp jucatorii nu se afla fiecare in terenul lui.
    • 0 (0 voturi)    
      primul nu a fost gol valabil... (Marţi, 27 ianuarie 2009, 13:35)

      gigi [anonim] i-a raspuns lui Ritzi Pitzi

      ... asa ca nu trebuia reluat meciul de la centrul terenului cu forbalstii in terenul lor ci s-a reluat rapid din locul de unde a fost fluierat off-side-ul.
      Eu zic ca e corect. Jucatorii trebuiau sa fie atenti.
  • 0 (0 voturi)    
    atentie la titlu (Marţi, 27 ianuarie 2009, 13:32)

    ion [anonim]

    in titlu scrie ca "a validat" pe cand defapt arbitrul a anulat un gol... mare atentie!
  • 0 (0 voturi)    
    pt ion (Marţi, 27 ianuarie 2009, 13:52)

    george [anonim]

    mare atentie ! mai citeste titlul de 10 ori poate iti dai seama ca e corect !
  • 0 (0 voturi)    
    Fair Play (Marţi, 27 ianuarie 2009, 14:58)

    Fane Spoitoru [anonim]

    Corect sau nu, oricum nu e fair play sa dai gol cand ceilalti se bucura pe tusa.
  • 0 (0 voturi)    
    De unde pana unde (Marţi, 27 ianuarie 2009, 16:05)

    Bellcross [anonim]

    De unde pana unde iti trebuie sa iti anunti adversarii cand vrei sa dai un gol? si ce vreiai ca adversari sa faca hmm?? sa stea 5 min pana isi reveneau aia si isi dadeau seama ca au gresit?
    Gol perfect valid nu se pune nici o problema.
  • +1 (1 vot)    
    Arbitru hot (Marţi, 27 ianuarie 2009, 16:33)

    Mutu [anonim]

    M-am uitat de mai multe ori la golul anulat. Ofsaid nu a fost, nici pe departe, fault nici atit, un jucator portocaliu cade ca prostul singur. Gol perfect valabil, oamenii s-au bucurat pe buna dreptate. Nici un arbitru nu fluiera ofsaid pe sestache in timp ce ceilalti se bucura. S-au vazut atitea cazuri. Asta a fost hotie pe fata, arbitrul ar trebui suspendat pt tot sezonul, asa ceva e o rusine. Hot la drumul mare.
    • +1 (1 vot)    
      are dreptate "mutu"... (Marţi, 27 ianuarie 2009, 19:05)

      ifort [anonim] i-a raspuns lui Mutu

      ...a fost anulat un gol valabil si validat un alt gol care reiesea din grseala arbitrului.
      Arbitrul si-a facut nevoile in sufletul gazdelor de doua ori printr-o greseala...

      Sistemul cu "arbitrul e autoritate suprema" este absolut imbecil si face din fotbal show in loc de sport...
  • 0 (0 voturi)    
    deci... (Joi, 29 ianuarie 2009, 11:40)

    liviu_ [utilizator]

    oricat as inerca nu inteleg pentru ce a anulat primu gol.....

    faza cu "linsat" e cel putin exagerata... ei s-au dus mai degraba sa-i ceara socoteala si l-au impins... daca vroiau sa-l linseze pana cand intervenea cineva primea cativa pumni...

    acum cu repusu rapid al mingiei in joc e discutabil... cred ca regulamentul iti permite acest lucru dar nu sunt sigur....

    oricum eu cred ca a fost cam ffurt

    si treaba cu linsatu si fugitu a fost o chestie similara deaconu de la rapid-steaua care s-a speriat de-o bricheta...
  • 0 (0 voturi)    
    Glamoroso (Vineri, 30 ianuarie 2009, 17:40)

    Atenzione [anonim]

    atenzione, atenzione :))


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version