Un suporter al echipei argentiniene Boca Juniors a fost omorat, in cursul zilei de duminica, cel mai probabil de rivali care doreau sa detina controlul asupra Xeneize, factiunea microbistilor cunoscuti pentru violenta excesiva de care dau dovada, informeaza EcoDiario.

Reglarea de conturi s-a produs chiar acasa la Cristian Ponce (suporterul omorat), cel care era unul dintre rivalii actualului sef al factiunii, Mauro Martin. Ponce era cunoscut drept unul dintre apropiatii lui Jose Barrita (fost presedinte al celor de la Boca Juniors), decedat in 2001, care a participat, printre altele, la asasinarea a doi ultrasi ai echipei River Plate in anul 1994.

''Ponce avea o viata dezordonata, datorii multe, insa totul indica faptul ca ar fi vorba despre o reglare de conturi'', se precizeaza in presa argentiniana.

Ponce a fost batut crunt si impuscat in propria casa, de fata cu sotia si copiii sai. Cateva ore mai tarziu, suporterul a decedat la spital.

185 de persoane au murit in Argentina din anul 1939 pana astazi in cadrul unor reglari de conturi intre suporterii echipelor de fotbal.