Finantatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, nu a stat in calea destinului. Dinamo ii facea curte de un an de zile jucatorului N'Doye, iar Porumboiu le-a dat binecuvantarea.

"Am facut reduceri, de fapt pe N'Doye l-am dat fortat de imprejurari. Borcea mi-a spus ca era intr-un concubinaj de un de zile cu jucatorul! Le-am oficializat casatoria, e legal acum. Mi se pare incorect ca un jucator sa fie sunat de cineva de un an de zile, in speta Rednic, mai ales un jucator aflat sub contract cu un alt club", a declarat Porumboiu la Telesport, citat de ziare.com.

Finantatorul a dat drep exemplu pentru iubirea dintre mijlocas si Dinamo, determinarea senegalezului in partidele cu Steaua. "Uitati-va la acele meciuri. Cu Steaua, N'Doye a jucat senzational. Cele mai mari epitete pentru el, a avut o evolutie la superlativ. Si vedeti si meciul cu Dinamo, ce figura palida a facut el", a adaugat vasluianul.

N'Doye a semnat in aceasta luna un contract pe un an si jumatate cu echipa din Stefan Cel Mare. Inainte de FC Vaslui, jucatorul a mai evoluat pentru Academica Coimbra, Toulouse si Lorient.