Fostul mare jucator de tenis Ilie Nastase a dezmintit, pentru HotNews.ro, zvonurile conform carora ar fi interesat sa preia clubul din Bulevardul Ghencea alaturi de Gica Hagi si Gheorghe Popescu. Cum Gigi Becali vorbeste tot mai des de faptul ca vrea sa scape de echipa care-i mananca lunar 600.000 de euro din buzunar, va fi interesat de vazut cine va dori sa fie noul numar unu de la vicecampioana Romaniei.

"Nu sunt interesat sa iau Steaua lui Gigi Becali. Este prima data cand aud o asemenea discutie. Nu am vorbit nici cu Hagi si nici cu Popescu in legatura cu preluarea clubului. Nu este nimic adevarat", a declarat Ilie Nastase pentru HotNews.ro.

Jurnalistii de la Gardianul au lansat o varianta in care Hagi va fi actionar majoritar la Steaua, in timp ce Ilie Nastase si Gica Popescu vor deveni presedinte, respectiv manager general.

Conform declaratiilor lui Becali din ultimul timp, este destul de posibil ca in urmatoarea perioada sa vedem un alt patron si o alta conducere la formatia din Bulevardul Ghencea, omul de afaceri din Pipera fiind tot mai hotarat sa lase echipa ros-albastra.

"As putea sa tin Steaua o suta de ani, dar nu vreau sa ris averea familiei pentru ea. M-am saturat! De la Steaua mi se trage problema cu DNA! Vand! Echipa ma costa in fiecare luna 600.000 de euro din buzunar. Si cu 10 milioane (nr. de euro) o dau, cu nocturna cu tot", a declarat Becali in legatura cu o posibila cedarea a Stelei.

Gigi Becali traverseaza o perioada mai putin fasta, majoritatea afacerilor sale fiind afectate de criza economica mondiala. De asemenea, Becali duce un adevarat razboi cu suporterii stelisti, cei care il vor plecat cat mai repede de la formatia pregatita de Marius Lacatus.