FC Timisoara se intareste pentru returul campionatului. Ovidiu Herea si Alexandru Curtean urmeaza sa semneze luni un contract cu formatia de pe Bega. Marian Iancu a anuntat ca va aduce si un jucator nigerian pentru a asigura viitorul Timisoarei.

"Ne-am inteles cu Rapid pentru transferul lui Herea. Din punctul meu de vedere, totul este ok. Am discutat fiecare clauza, am vorbit si cu jucatorul. Sper sa semnam maine. Tot maine semnam si cu Curtean, dar pe el il vom imprumuta in retur la Gaz Metan. Mai aducem un nigerian, Amuneke, si speram ca viitorul Timisoarei va fi asigurat", a declarat patronul Marian Iancu la Gsptv.

Cum Rapidul e in criza, Herea a optat pentru o varianta care i-ar putea aduce participarea in grupele Ligii Campionilor. "Urmeaza sa semnez cu FC Timisoara. Totul e in regula. Aceasta echipa consider ca e pe primul loc, nu a fost corect ca a fost penalizata. Daca ei m-au dorit, am venit cu inima deschisa", a spusHerea.

Pentru 1, 2 milioane de euro, mijlocasul Curtean va semna cu Timisoara, dar va evolua in retur pentru Gaz Metan Medias. "Ar fi un vis sa joc cu Timisoara in grupele Ligii Campionilor, dar nu o sa am o satisfactie asa de mare, pentru ca doream sa pun si eu umarul la obtinerea acestei performante", a mentionat Curtean.