Anton Dobos va suferi o noua interventie chirurgicala, dupa ce, la sfarsitul verii trecute, i s-a extirpat un hematom cerebral format in urma unui accident de masina. Fostul international roman va pleca, luni, la Cluj, pentru o noua operatie.

"Vom merge luni la Cluj pentru operatie si mai mult de atat nu pot spune pentru ca nu sunt medic. Va fi operat de aceiasi medici care s-au ocupat si data trecuta. Suntem cu totii alaturi de el si speram sa treaca cu bine peste tot", a declarat Daniel Prodan, prieten apropiat al lui Dobos, pentru Newsin.

In 31 august 2008, Anton Dobos a fost implicat intr-un accident rutier. Fostul stelist a fost in coma timp de doua saptamani, dupa care si-a revenit si a inceput un program de recuperare. Dobos va pleca luni spre Cluj pentru a fi operat de aceiasi doctori.

"Ii vom face o cranioplastie, care este mai mult o operatie estetica, in sensul ca osul care i-a fost scos la prima operatie ii va fi repozitionat. N-au aparut complicatii dupa prima operatie, el se simte destul de bine tinand cont ca au trecut doar cateva luni de la cele intamplate. E cvasinormal. Operatia nu este una dificila, curand va putea sa revina la viata de zi cu zi. Intr-una din zilele viitoare il vom opera", a declarat Stefan Florian, seful sectiei de neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenta Judetean din Cluj, pentru Newsin.

Anton Dobos si-a inceput cariera de fotbalist la Ariesul Turda, unde a evoluat patru ani. In 1988 a fost transferat la Universitatea Cluj. In perioada 1989 - 1992 a jucat pentru Dinamo, iar intre anii 1992 si 1996 a evoluat pentru Steaua, castigand cu echipa ros -albastra trei titluri de campion national. In strainatate, Dobos a evoluat la AEK Atena (1996-1998) si Ethnikos Pireu (1998-2000). A avut 23 de selectii la nationala Romaniei, participand la Campionatul European din 1996 si Campionatul Mondial din 1998. Dupa ce si-a incheiat cariera de fotbalist a fost presedinte la Poli Timisoara si Universitatea Cluj.

Dupa sezonul 2007-2008, Anton Dobos a fost audiat de catre procurori in cazul Valiza.