La Federatia Romana de Fotbal adie aerul schimbarii. Mircea Sandu a spus ca si l-ar dori pe Gica Hagi presedinte, Ionut Lupescu spune ca va candida si el la sefia Federatiei. Nasul nu-l mai vrea pe Piturca, relatiile dintre cei doi racindu-se considerabil dupa meciul Romania - Olanda, de la Euro. Lupescu pareaza si il apara pe selectioner, care evidentiaza: "Am stabilit cu Ionut un plan care se intinde pe patru ani!"

"Eu as vrea sa fiu presedinte onorific, iar Hagi presedinte", a spus Mircea Sandu. "Daca nu am o alta varianta, l-as vota pe Ionut Lupescu", a fost declaratia surprinzatoare a lui Marian Iancu. "Nu m-am gandit daca voi candida sau nu", a spus Gica Popescu, sustinut puternic de familia Becali, in timp ce Lupescu ar avea sprijinul celor de la Dinamo.

Insa pana la alegerile din 2010, intre Sandu si Lupescu au aparut cateva divergente. Una dintre ele este ramanerea in functie a lui Victor Piturca. "Mircea Sandu a zis sa plec, prima data dar vom vedea ce reactie va avea dupa meciul cu Serbia. Cu Lupescu am convenit un plan pe 4 ani, pana la Europenele din 2012, se vor califica acolo mai multe echipe. Oricum, la echipa nationala nu are ce cauta un antrenor strain", a spus Piturca la GspTv.