Rapid s-a despartit de atacantul sau camerunez. Pierre Boya a fost transferat in prima liga franceza, la Grenoble. Suma de transfer nu a fost dezvaluita, Grigore Sichitiu declarand doar ca e foarte avantajoasa pentru clubul giulestean.

Pe site-ul oficial al echipei Grenoble este publicat un comunicat in care este anuntat noul transfer. "Atacantul camerunez Pierre Boya va purta culorile clubului alpin pentru patru ani. Jucatorul de 25 de ani, venit de la Rapid Bucuresti, va intari atacul lui Grenoble. Pana la debutul de saptamana viitoare, el va trebui sa treaca peste testele medicale pentru a deveni oficial jucatorul lui Grenoble", titreaza site-ul francez, citat de NewsIn.

Grigore Sichitiu, directorul general al Rapidului a confirmat transferul lui Boya. "Astazi am parafat primul transfer. A fost o oferta fulger din partea clubului Grenoble pentru Pierre Boya. Ne-a luat prin surprindere si avand in vedere penuria aceasta de bani, am acceptat sa-l cedam clubului francez. Suma de transfer este confidentiala, nu o pot face publica, dar pot sa spun ca este avantajoasa pentru noi", a declarat Sichitiu, potrivit tvr.ro.

Pierre Boya a marcat opt goluri pentru Rapid, in 32 de partide jucate. Camerunezul a mai fost dorit, in aceasta iarna, si de alte echipe franceze: AS Monaco si PSG.